Nástroje pro usnadnění přístupu

Dnes má svátek: Mariana Zítra: Daniela
csendesk

Zjištění zájmu o docházku žáků 9. ročníku - uvolňování opatření ke dni 11.5.2020

Sdělení vedení ZŠ a MŠ Sedlnice k uvolňování opatření ve spojitosti s koronavirem ke dni 11.5.2020:

Vážení rodiče žáků 9. ročníku, kteří se připravují na přijímací zkoušky,

i když jsme je připravovali i dálkovou formou od doby, kdy byly školy uzavřeny, nabízíme vám nyní možnost účastnit se vzdělávacích aktivit vedoucích k přípravě na přijímací zkoušky. Pokud máte o uvedené aktivity zájem, napište nejpozději do 7. května 2020 na adresu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. (uveďte jméno žáka a vyjádřený souhlas s účastí). První den pošlete po žákovi vyplněné a podepsané čestné prohlášení, které najdete na stránkách školy. Kromě toho budou žáci předem seznámeni s hygienickými pravidly, které bude třeba dodržovat).

Organizace aktivit:
- 3x týdně dopoledne: 2 x 2 hodiny matematiky, 1 x 2 hodiny českého jazyka (přesný harmonogram vám bude sdělen po zjištění toho, že o docházku máte zájem)
- pondělí 8 –9,30 hod. : matematika
- úterý 8 –9,30 hod.:český jazyk
- středa 8 –9,30 ho.: matematika
 
Podmínky:
- Žáci přinesou vyplněné a podepsané čestné prohlášení (čestné prohlášení o neexistenci příznaků virového infekčního onemocnění a seznámení s vymezením rizikových skupin stanovených Ministerstvem zdravotnictví).Pokud zákonný zástupce tento dokument nepodepíše, nebude žákovi osobní účast ve škole umožněna).
- S sebou minimálně 2 roušky denně a sáček na uložení roušky (při příchodu a ve společných prostorách je nutno roušku nosit).
- Po projevení zájmu budou žáci seznámeni s hygienickými pravidly, které bude třeba dodržovat.
 
Další informace spojené s uvolňováním opatření ve spojitosti s koronavirem (např. v vztahu k mateřské škole) : https://www.zs-sedlnice.cz/
  • Přečteno: 4495
Nahoru